نمیدونم چرا این روز ها انقدر به ادما فکر میکنم و دربارشون مینویسم . شاید بخاطر اینه من توی ادم ها غرق شدم واین اصلا خوب نیست قبل تر که بیشتر در خودم و اصولا چیز هایی به جز ادما بودم انقدر ذهنم به بی کجایی کشیده نمیشد . ادم ها خوبن . عجیبن و از همه مهم تر من هم ادمم یکی از جنس همه اما متفاوت . ما همه با هم تفاوت داریم و همین ما رو جالب و قابل تحمل کرده . این شاید قسمتی از تصور من قبل از اینکه تو ادمای جدید خودمو پیدا کنم بود . تصور من منظورم با مسئله ی تفاوت بین ادم هاست . چون حالا دیگه نیست . دنیام داره پر میشه از نوجوون هایی مشابه هم . اصلا انگار خودشون متوجه این نیستن که دچار مرض تقلید دسته جمعی شدن . نوع حرف زدناشون ، کلاس گذاشتناشون ، لباس های گاهی عجیبشون ، صفحه های مجازیشون ، جمله هاشون ، خواسته و ارزوهاشون و خیلی چیز های دیگه .
دیگه کسی خودش نیست . کی میدونه شاید منم دچار این مرض واگیر دار بشم . زود . شاید خیلی زود .
من بیشتر از ادما فرار میکنم تا بیشتر خودم باشم .
مثل هم بودن بیشتر اذیتم میکنه اما مهم نیست که من اذیت میشم یا نه چون شخصیت و رفتار ادما کاملا دست خودشونه . دارم به خروجی ادمای اطرافم فکر میکنم . به اینده هاشون که دیگه اون موقع بیشتر از حالا چیزی حس نمیشه . چون دیگه چیز جدیدی نیست . شاید دیگه اون موقع ادم ها کارهای خوب و بد رو در یک راستا و مثل هم انجام بدن تا از هم متفاوت نباشن .
اما راستش حقیقت اینه که تفاوت زیباست و این فکر که ادم های متفاوت توان برقراری ارتباط باهم رو ندارن هم یک فکر اشتباست .
شباهتی که اکتسابی باشه و خودمون بخاطر یکی شدن براش تلاش کنیم من رو یاد ماست مالی کردن های بچگیم میندازه . فکر میکنم دیگه حله و کسی از کارم بویی نبرده . اما همه فهمیده بودن و چیزی نمیگفتن چون همه اشتباه میکنن مثل من . مثل هم .
کاش بتونم اینو جلوی همه ی ادماهایی که خودشونن و تو چنین ادم هایی گم شدن فریاد بزنم و بگم دنیا شما هارو می خواد . نخواید عین اینا باشید .
کاش همه چیز بوی ثبات به خودش بگیره .

مثل من ، مثل هم

چند تا ادم درست درمون

هم ,، ,مثل ,ادم ,های ,شاید ,مثل هم ,فکر میکنم ,ادم ها ,تصور من ,مثل من

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اندیمشک - گوگل چگونه اثر لقمه حرام را از بین ببریم رُزا جمالی (شاعر، نویسنده و مترجم) پیکس مووی - دانلود فیلم - دانلود فیلم و سریال جدید مسافرکوچولو پیتزا باشی(فست فود،پیروزی،نبرد شمالی) سایت خبری ک ی م ی ا آی پارسا - وام دانلود برای شما